fredag den 21. december 2012

Udblokning

Dukken var våd og kold. Hun følte sig virkelig væmmelig som hun var nu, skyllet med toiletvand og kneppet med chili af slaven. Endda med hendes egen strap on.
Herren var ikke færdig med hende.

Igen fik slaven besked på at sørge for hende, at sørge for at hun blev badet og blev soigneret.
Slaven skulle klæde hende på som en dukke. Dukken skulle være dukke fra det øjeblik, stiv i lemmerne og lade sig føre af slaven. Slaven der nu var Herrens forlængede arm.

Slaven var dygtig. Han klædte hende flot på i blankt rødt tøj - og sørgede for at hun fik en sløjfe i håret. Han lagde også en mild makeup på hende. Altså bortset fra den lækre læbestift, knaldrød.

Slaven førte dukken ind i stuen og Herren var tilfreds. Så kunne slaven godt sætte sig hen i hjørnet og vente.

Dukken stod stivlemmet og med åbne tomme øjne, og den åbne mund hun vidste Herren elskede. Åben og klar for ham. Åben og klar som hans lille ludertæve, hans dukke, hans grådige liderlige luksusluder.
Hun var pinligt bevidst om hvor øm hun var i sine kropsåbninger og hvor slem Herren kunne finde på at være ved hende.

"Du skal udblokkes lille dukke, udblokkes og mærke hvor stor din fisse kan blive.. Denne gang slipper du ikke med en lille oppustelig dildo.. "

Hun mærkede panikken og åndedrættet stige. Hun vidste hendes fisse var hans og at hun ville sprede benene villigt for ham. Det hun var bange for, var at hun skulle komme til at skrige.
Det havde han forudset. Igen fik slaven besked på at iføre sig nosse-gaggen. Således at dukkens mund blev fyldt op af slavens bløde nosser.
Dukken lå på ryggen og slaven pressede nærmest nosserne ned i ansigtet på hende. Sad overskrevs på hende.
Herren hev hendes bryster op af kjolen og bandt en snor om hver brystvorte. En snor som blev fæstnet til slavens pik med klemmer. På den måde sad de om muligt mere hjælpeløst sammen.

Herren begyndte at fylde dukkens fisse ud. I første omgang med en dildo, så en mere. Så en til.
Langsomt pressede han fissen ud, udblokkede den som man ville gøre med kiler - men for at gøre den større, bredere, mere modtagelig.

Han legede med hendes klit imens, holdt hende på liderlighedens højdedrag så længe som muligt. Drillede hende og snød hende gang på gang for orgasmen.
Endnu en dildo.. og endnu en.. nu pressede han mere voldsomt, mere med magt og smerten var uundgåelig og svær at seksualisere. Der var så ømt og hun var så udblokket. Endnu en dildo..

Hun vidste ikke hvor lang tid han havde været igang.Men da han omsider var tilfreds, var det efter at have testet efter med en halvanden liters flaske. Først da var han tilfreds med hendes udblokning

Ingen kommentarer:

Send en kommentar