fredag den 7. december 2012

Straffedag

Hun var øm i bagen efter at lyset på den måde var blevet presset op i hende. Han ønskede at straffe hende for hendes manglende vilje til at adlyde.

Hun havde fået besked på at medbringe mindst 10 kapsler og en håndfuld tegnestifter da hun skulle på arbejde. Derudover havde hun allerede køkkenelastikker i sin skuffe på arbejdet.

Inden hun tog hjemmefra for at tage på arbejde, skrev han til hende at han naturligvis forventede at hun havde en buttplug oppe når hun rejste i dag. Hun skulle vedligeholde sin ømhed. Mærke at hun var hans dukke - og hvis hun opførte sig pænt, kunne det være han ville være nådig de næste dage.
Hun adlød. Tog en mindre buttplug, men i hendes ømme rumpe var det hårdt nok ved hende.

Fremme på jobbet fik hun endnu en sms. "Tag elastikkerne på". Hun listede på badeværelset og satte elastikkerne fast om hendes brystvorter. Sendte ham et foto af det.
Han svarede at nu skulle hun placere alle sine tegnestifter i bh'en. Mindst en skulle pege imod hendes brystvorte.
Derefter skulle hun presse sine bryster ind imod væggen. Så det pressede og gjorde ondt.

Til sidst skulle hun placere kapslerne i sine trusser - så det gjorde ondt når hun satte sig.

Først da han var tilfreds måtte hun gå tilbage på sit kontor.
Det gjorde ondt og dunkede når hun sad på stolen og hendes bryster var ved at sprænges af smerten. Hun havde virkelig svært ved at koncentrere sig om sit arbeje.

Flere gange fik hun sms'er med at skulle rejse sig og sætte sig hårdt ned. Når hun gjorde det  gjorde kapslerne ondt, og buttplugen blev trykket hårdt op i hende. Sled i hendes ømme ende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar