mandag den 31. december 2012

Rejse 2

Da hun vågnede næste dag, var indsejlingen til Oslo begyndt. Hun nød udsigten lidt før hun tog sig sammen til at bade og gøre sig klar til en dag i Oslo by.

Hun nød dagen. Kiggede i butikker, på kunst og nød en lækker frokost på en lidt dyr cafe. Herren havde jo sagt hun skulle nyde turen. Så det gjorde hun til fulde.
Hun havde en mistanke om at hun kun havde en begrænset frihed på turen og når nu det var selve juleaften i aften, så savnede hun ham meget. Hun tænkte på om han måske havde arrangeret en julegave til hende, eller om hun fik den når hun kom hjem.

Efter en god og kulturrig dag, kom hun tilbage på færgen. På hendes værelse stod en skål dejlig frugt og lå en lille smukt indpakket æske.
*Fra Herren til hans elskede dukke*

Hun åbnede den og fandt en smuk halskæde. En halskæde der sad stramt som et halsbånd og var med både perler og en lille diamant.
Hun elskede den.

Der var også et brev til hende med aftenens instrukser.
I aften skulle hun på bar. Hun skulle have den stramme sorte kjole på, halvskålsbh'en og i røven skulle hun placere en buttplug med en lille hale.
Hun vidste at halen kun lige kunne dækkes af kjolen, men hun adlød. Hun vidste han ville vide det hvis ikke hun adlød.Om ikke andet vidste hun at hun ikke ville kunne lyve for ham.
Den sidste instruks var at når nogen kom og sagde kodeordet, skulle hun invitere vedkommende og dennes følge med på værelset og sørge for at give dem en juleaften de ikke ville glemme.

Hun sørgede for at værelset var pænt, gjorde klar til at spaen kunne tændes senere hvis det skulle ønskes. Sørgede for alt var fint og lagde alt legetøjet hun havde med pænt på et bord. Så det var tilgængeligt hvis det skulle blive aktuelt.
Hun gik på bar, købte en smuk drink som passer sig for en dukke og sad stille og så på folk.

Spændingen kildrede hende. Hun ville ikke danse pga. halen men hun håbede sådan at dem hun skulle dele værelse med i nat var smukke mennesker. Lækre mennesker. Frække mennesker.
Hun spekulerede på om det var ham den tykke derovre, eller hende den grå mus der.. eller.. eller..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar