mandag den 10. december 2012

Endnu en slaveleg

Han havde bestilt nyt legetøj. Sådan en mærkværdighed han havde bestilt over nettet.
Det var kommet med posten til hendes lejlighed, selvom hun ikke vidste hvad det var. Det fandt dukken dog ud af senere.

Hun havde spurgt ham flere gange hvad det var, hvorfor det kunne låses og meget andet. Til sidst havde hun fået at vide at det ville hun tidsnok finde ud af. Og at hvis hun blev ved med at spørge, ville han sørge for at lukke hendes mund på bedste vis.

Han kom hjem til hende om eftermiddagen fredag. Prøvede det nye legetøj på hende, om det passede på hendes ansigt. Det gjorde det. Hun tænkte det var en meget mærkelig gag.
Hun fik halsbånd på og blev bundet ved halsen til vasken på badeværelset. Efterhånden hans favoritsted at placere hende. Hun var en spændt dukke.

Hun hørte døren gå op og noget mumlen i gangen. I næste øjeblik kom slaven de havde leget med tidligere ind til hende. Han tog tøjet af imens Herren stod og holdt øje. Han spændte bollerne ind i det nye legetøj og på Herrens ordre åbnede dukken munden og tog imod slavens boller i munden. Tog imod mens slavens pik blev stiv ved berøringen.
Herren spændte remmen om hendes hoved så slavebollerne blev hendes gag. Hun hørte et klik fra en hængelås bag nakken og vidste at hun nu var uløseligt låst til slavens boller. Herren smilte og tog fat i slavens hænder. Gav ham håndjern på så og så han var forhindret i at slippe dukken og hans boller fri.

Herren bad dukken bide sammen om slavens boller. Hun tøvede indtil hun så Herrens udtryk, så begyndte hun at bide sammen. Slaven forsøgte at trække sig væk fra hende, men uden held. Hun bed indtil Herren bad hende stoppe.
Så slap hun og lod tungen massere ham lidt som en slags undskyldning. Hun mærkede hans pik blive stiv imod hendes pande.

Herren begyndte sit næste projekt. At hælde en masse væske i slaven. Han blev beordret at drikke en masse. Hun vidste det her ville blive slemt. Rigtig slemt.

Hele tiden havde slaven stiv pik, som ramte hendes pande. Hele tiden sad hun pænt på knæ med slavens nosser i munden.
Herren besluttede at han skulle have noget underholdning imens han ventede på at naturen gik sin gang. Han ville have alle huller fyldt ud. Slaven fik en gag i munden, sådan en med en dildo. Når nu dukken havde hans boller i munden, kunne slaven jo lige så godt have en pik stikkende ud af munden.
I røven fik slaven en dildo smurt i tigerolie. Herren ønskede at slaven skulle stå uroligt og have svært ved at koncentrere sig. Herren ville nyde hvis slaven fik svært ved at styre sin urin og kom til at sjatpisse på dukken. Ydmygende for dem begge.
Hele tiden fortalte Herren, hvor pervers slaven var, når han stod der og fik stiv pik af at have sin mistress ydmyget foran sig.

Slaven svedte og dukken kunne mærke han spændte og rørte på sig.
Nu lo Herren af dem. Han mærkede om dukken var våd og fortalte det højt til slaven. Lo af hvor perverse de var, hvor liderlige de var, af at de kunne blive tændt af den her situation.
Han smurte også hendes klitoris med chilien. Pressede en oppustelig buttplug op i hendes fisse og pumbede en smule, men ikke nok til at hun var fyldt ud.
Han vidste hun var øm i røven men han fandt alligevel den store sugekopdildo frem og fik hende til at presse sig ned over den. Da hun sad der på knæ foran slaven, med røven fyldt. Pumbede han den oppustelige plug op. Mere og mere. Til hun følte hun var ved at sprænges. Til det strak og hun følte at huden var ved at sprække i hendes stakkels fisse.

Slaven fik ordre til at pisse, mens hans pik lå i hendes pande.
Han kunne ikke.

Herren besluttede at vise ham hvordan man gjorde og gav sig til at pisse ud over dukken, mens han gav hende ordre på at kneppe sig selv. At han ville have at hun sad liderlig og våd af hans pis.

Da slaven stadig ikke formåede at pisse, tog Herren et kondom på. Smurte det i ny chiliolie og gav sig til at kneppe slaven i røven. Det mindede lidt om noget rodeo, for slaven forsøgte at flygte. Hver gang han trak sig væk fik dukken at vide at hun skulle bide ham i bollerne. Hun adlød.
Til sidst var det som om slaven gav op, gav slip. Med Herrens pik begravet dybt i sig og hendes læber om bollerne slap han sin urin. Det løb ned af hende i kaskader og hun havde svært ved at trække vejret. Herren roste sin slave og kom til sidst oppe i ham.

Han løsnede sin luder fra slavens nosser. Og hun fik lov at suge kondomet rent. Suge hans sæd ud af det som en lille spermso.
Slaven fik ordre på at knæle overfor hende og kneppe hendes mund med sin dildogag. Han skulle blive ved indtil hun kneppede sig til orgasme på dildoen og den oppustelige buttplug.

1 kommentar:

  1. Tak for jeg måtte læse din historie om slaveleg, Jeg synes den er meget fangende og spændende. Syntes til start at den gag var lidt kedelig, men nu syntes jeg bestemt, den tjener sit formål med fulde.

    SvarSlet