onsdag den 5. december 2012

Straf

Han var ikke i hendes lejlighed i dag.
Derfor skulle hun brænde sit lys imens han så hende på webcam.

Feordi hun havde været lidt dårlig til at svare på sms i løbet af dagen, skulle hun mindes om sin plads. Han ønskede hun skulle være i smerte imens. Derfor skulle lyset dyppes i chiliolie som glidecreme.

Hun gjorde som han beordrede. Viste ham det på cam. Han roste hende.
Hun skulle også tage elastikker på brystvorterne. Smerten skulle få hende til at koncentrere sig om ham. Om hans magt og ejerskab.

Hun var dygtig og lydig. Lagde sig på bordet, med en pude under så røven var hævet. Sørgede for at han kunne se. Havde telefonen ved hånden, så han kunne skrive til hende.
Han gav hende besked på at lyset skulle presses hårdt op. Han ønskede det skulle smerte og at hun skulle få en smule rifter. Hun svarede at hun var bekymret, at hendes røv ville blive meget slidt i december.
Han blev vred og også i morgen skulle hun mærke sin røv brænde. Nu kunne hun som straf putte to isterninger i fissen.

Hun adlød og da han gav hende besked på at putte en smule olie på klitten, gjorde hun som han sagde. Det brændte først rart og hun blev liderlig. Men pludselig blev det så meget. Pludselig mærkede hun isen og elastikkerne, og hun vidste han nød hendes ansigt fortrukket i smerte og bekymring.

Han beordrede endnu en gang at hun skulle presse lyset dyppet i chili op i røven i et enkelt hårdt ryk. Hun adlød og tårene begyndte at løbe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar