onsdag den 6. juni 2012

En ensom dukkelil

Dukken har været optaget af et projekt i sit civile liv. Et projekt som har trukket langdrag og som Herren støttede hende i at koncentrere sig om. Konsekvensen var at han lod hende stort set alene.
Bortset fra de mest grundlæggende regler, indstillede han sine krav til hende.
Hun ønskede han skulle bruge hende mere, men han sagde nej - og han er Herren, han bestemmer.

Istedet koncentrerede hun sig om projektet og om de regler han havde givet hende for hverdagen.
1.Kneppetræning - så dukken er liderlig og våd for ham
Hver gang hun bader, tager hun den store dildo med sugekoppen. Først sætter hun den i højde med hendes mund. Imens hun vasker sig sutter hun på den, øver sig i at tage den helt i bund og sluge den, som var den hans smukke pik. Når hun har gjort det lidt og ærligt vil kunne svare hun har gjort sig umage. Så sætter hun den ned i højde med hendes fisse. Hun knepper den. Hun har fundet ud af at det passer godt med den tid balsamen skal være i håret. Hun knepper den i bund, selvom det kan gøre ondt når den rammer dybt.
To gange om ugen har hun ordre til at den skal i hendes stramme røv. Han vil gerne have hun træner sin røv for ham. Hun smører den med enten lidt olie eller intimsæbe. Og så presser hun lansomt sin røv imod den. Det er forskelligt om den er på væggen eller på gulvet, men i bund skal den. Nogle dage må hun give op. Så er der røvtræning dagen efter. Pligten er først opfyldt hvis den er helt inde og i bund.

2. Smertetræning
Hver dag skal hun træne smerte. Han har nogle ting han skifter imellem. Det har været mildt her i projektforløbet, men normalt kan han virkelig godt lide at hun har rigtig ondt og er nær sin smertegrænse. Hun nyder at det er for ham, hun vil så gerne være hans dukke og det tænder hende at han kan fjernstyre hende.
Nogle dage har det været at gå med køkkenelastikker om brystvorterne indtil han giver lov til at tage dem af, eller at sætte en tegnestift fast i bh'en så den presser imod brystvorten. Når hun ikke har projekt, så har hun sat den på når hun fik fri og haft tegnestiften i indtil hun gik i seng om aftenen. Enhver hurtig bevægelse mindede hende om Herren.
Nu i projektperioden har han kun ønsket det af hende i kortere tidsrum.

3. Ydmyghed - træning i at være en dygtig dukke som kender hendes plads
Huske at hun kun må gå i seng når han har givet lov.
Altid sidde på gulvet hvis alene hjemme.
Hvis hun skal sidde i møblerne alene hjemme, så skal hun have lov - og der plejer kravet at være at hun har noget gemt i numsen.

Hun glæder sig til projektet er slut, men nyder at få lov at øve sig i at være hans gode dukke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar