onsdag den 25. april 2012

træt - hvad der siden skete

Han fortalte bagefter hvor svært det havde været at gå mens hun lå derude, hvordan han havde stået i vinduet og set hende kæmpe for at være hans dukke,men også hvor stolt hun gjorde ham.

Han havde hentet hende, løftet hendes kolde, våde krop op fra jorden, båret hende ind i huset og badet hende.
Først blev hun skyllet under bruseren, så sænkede han hendes krop ned i det varme badekar fyldt med velduftende skum. Han hjalp hende med at børste tænderne og fortalte hende hvor smuk hun var.
Lige så skamfuld tanken om hans ydmygelse gjorde hende, lige så smuk og stolt var hun nu, nu hvor hun gennem ydmygelsen var renset og igen helt og holdent hans dukke. Hun elskede ham for at han fik så enorme følelser frem i hende, og selvom det var lige på grænsen af hvad en dukke kan og må, lod han hende række ud og kysse ham så dybt.

Badet, ren og fin, blev hun ført til soveværelset.
Da hun så dukkesengen ved siden af hans dobbeltseng rendte tårerne igen.
Han kyssede hende. Han vidste godt hun ikke kunne mere, men hun måtte forberede sig på at den ville blive del af hendes træning.
Hendes sind var i oprør, for hvordan ville han have hendes store krop ned i den lille seng. Den var mindst 25cm for kort og meget smal. Han gættede hendes tanker og fortalte hende med et lumsk smil at det var en del af træningen, at hun skulle kunne mærke at hun var hans legetøj som han tog frem og legede med efter forgodtbefindende. Nogle gange smed man sit legetøj fra sig på gulvet, ligeglad efter legens ophør, andre gange blev det pakket fint væk og lagt til at sove i en passende seng.
En dag ville han også have en æske at pakke hende i. Den skulle minde om æsken en dukke kommer i når man køber den i butikken.
Hans blik var drømmende og hun vidste hun ikke ville nægte ham noget...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar