tirsdag den 19. juni 2012

Frihed

Hun er omsider færdig med projektet. Han var stolt af hende og inviterede hende ud. En romantisk middag. Hun nød at han var hendes galante Herre. At han trak stolen ud så hun kunne side, at han åbnede døre for hende og mest af alt at han ikke så meget som ænsede hendes eventuelle ønsker om mad eller drikkevare, men uden at blinke bestilte til hende.
Hun var forkælet og fik mad han vidste hun holdt af
Hun følte sig så glad, fri på en særlig vis.  Hun var fri fra presset fra jobbet, nu skulle den del af hverdagen tilbage i sin rolige ramme og hun var fri til at tjene ham. Tjene ham i hverdagen og komme når han kalder.

Fri til at være bundet til ham, af ham.

Efter den dejlige mad gik de hånd i hånd, som andre par ville gå. Det var skumring og han havde det her blik der varslede og lovede udfordring, brug og begær.
Han fik hende til at tage trusserne af, der midt på gågaden. Hun skulle sætte sig med spredte ben på en bænk. Alle der gik forbi ville kunne se hendes skød... hans skød..

Han efterlod hende der. Midt på gaden, blottet. Hun var hans dukke og kunne ikke røre sig medmindre han gav hende lov.
Der gik unge mennesker forbi, berusede. Enkelte kommenterede hende. En mand kom nærmere. Meget nærmere og satte sig ved siden af hende. Han talte til hende, spurgte om hun var frisk, hvad hun kostede og lignende obskønne kommentare.
Hun kunne ikke se Herren og blev bange. Hun samede benene og gjorde antræk til at rejse sig, velvidende at hun dermed brød reglerne for dukkens opførsel.
Han var der med det samme. Han vrissede af hende, fortalte hende hårdt at hun var hans dukke og kun sådan ville han have hende. Han spredte hendes ben og fortalte hende at straffen ville blive hård, at hun måske kunne formilde ham, men at der ville komme en straf.

Hun gispede og så ned i jorden. Hun frygtede hans vrede og hans straf, men mest ønskede hun at være en god dukke og adlyde ham. Hun undskyldte og sagde at dukken ønskede at formilde ham. Han smilte og sagde hun skulle stole på ham og blive siddende. Han ville gribe ind hvis noget skete som ikke var noget han ønskede. Hun forstod at manden der før var obskøn var en del af hans leg. Hun ville sidde som en tavs dukke til han gav anden besked.

Denne gang vidste hun at han holdt øje med hende da den fremmede mand nærmede sig.  Den fremmede kredsede og kom nærmere. Han var hvad hun ville beskrive som skummel, men ikke direkte frastødende. Hun vidste at Herren ville udfordre hende, teste hende og at hun måtte være en god dukke for at formilde ham.

Den fremmede satte sig ved siden af hende og talte til hende, hun svarede ikke men åbnede munden som en kneppedukke. Den fremmede forstod at det var modsat en afvisning og grove fremmede hænder fandt hendes lår. Hans blik var spørgende men hun afviste ham ikke og hans hænder fortsatte, fandt vej til hendes midte. To lidt for grove fingre trængte op i hende og hun gav et gisp. Et par gik forbi, han kiggede begærligt -hun rynkede på næsen og dukken følte sig megeg skamfuld som hun sad der som en billig liderlig tæve.

Den fremmedes gramsen tog til, en hånd fandt op til hendes bryst og manden stønnede da han opdagede hun havde en halvskålsbh på. Hun hørte hans åndedræt tage til. Han flyttede hendes hånd til hans skød og hun mærkede bulen. Det var ikke en lile bule den fremmede kunne mønstre og et øjeblik tænkte hun på hvordan det mon ville være at mærke den i hendes indre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar