tirsdag den 19. juni 2012

Frihed 2

Pludselig var Herren der. Han gav den fremmede en pakke kondomer og fortalte ham at der var en gyde lidt væk. Betingelsen for at han måtte gå videre med dukken, var at han skulle kunne se hvordan hun blev brugt.
Den fremmede så et øjeblik ud til at overveje det en smule, men hun kunne mærke hans lem dunke og mon ikke det overalte ham.

Herren fortalte hende at han forventede at hun opførte sig som en liderlig tæve og gav den fremmede et knald han kunne huske. Til sidst sagde han til den fremmede at dukken ikke behøvede at få noget ud af at blive kneppet, men at hun ville blive skuffet hvis ikke sex var smertefuldt.

Hun fulgte med den fremmede over i gyden, velvidende at de nu skulle have sex i fuld offentlighed. Han nærmest flåede hendes skjorte op og begyndte at bide hårdt i hendes brystvorter. Hun var en god dukke og holdt munden åben og liderlig. Han gned hendes fisse og stak derefter tre fingre i hendes mund, tværede dem rundt og pressede dem ned i hendes hals til hun hostede. Den fremmede havde nu et sadistisk udtryk.

Han tog hprdt fat om hendes bryster, klemte dem i sine store hænder og nærmest løftede hende. Hun gav en lille pivelyd. Han så på Herren som stod lidt væk og blot nikkede. Så fortsatte manden sin mishandling. 4 fungre pressede imod hendes fisse og forsøgte at trænge ind i hende. Det føltes som skulle hun sprænges.

Han fandt sin pik frem, den var større end hun havde forventet. Kondomet kom hurtigt på og uden videre trængte han helt i bund i hende. Han holdt for hendes mund så hun ikke skulle komme til at skrige mens han kneppede hende i hårde smertefulde stød.
Han tømte sig hurtigt i kondomet og bandt en knude på de og gav hende det i munden. Hun følt sig enormt beskidt da han klaskede hendes bryst et hårdt slag og gik fra hende. Hun stod med tøjet i uorden, sine safter løbende ned af benene og den fremmedes kondom i munden.
Han gik hen og talte med Herren. Hun hørte et tak for lån og et par kommentarer om hvilken kneppedukke hun var.

Herren kom hen til hende efter den fremmede var gået. Han kyssede hendes pande men lod hende beholde kondomet i munden, mens hans finge undersøgte hendes fisse. Så vendte han hende med ryggen til. Op af lommen hev han nogle lede klemmer som han satte på hendes brystvorter og begyndte med en finger at massere hendes røvhul.
Han trængte op i hendes røv og kneppede hende der til han kom. Hun fik lov at lukke skjorten men mått beholde klemmerne på hele vejen hjem og havde hans sæd løbende ud af røven og den fremmedes i munden.
Først hjemme blev hun fri for den fremmede og smerten. I morgen kommer straffen, var det sidste han vidskede da han lagde hende til at sove i fodenden af hans seng.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar