lørdag den 9. juni 2012

Weekendtræning

Han skrev en mail til hende torsdag morgen.
Han havde læst hendes blog. Han roste hende for at gøre sin træning, men forstod også at hun savnede at mærke ham. Han lovede at det ville han sørge for at hun gjorde i hele weekenden.
Hun svarede at hun var så stolt af at være en god dukke. At hun virkelig savnede hans magt. Hun spurgte om han ville komme på besøg, eller hun fik lov at besøge ham.
Han svarede nej. Han svarede at han ville træne hende i fjernstyringen, men at hun ville mærke han var til stede.

Den første sms tikkede ind fredag morgen. Han skrev at han ville have et foto af hendes madpakke og nøjagtige tidspunkter for planlagte pauser i løbet af dagen. Han ville også vide hvad tid hun regnede med at forlade sit arbejde.

Det svarede hun selvfølgelig straks på. Hun sendte ham et foto af sin madpakke og skrev de overordnede tider for hendes arbejdsdag. Hun hørte derefter ikke mere førend frokostpausen startede. På klokkeslettet skrev han til hende, at hun på vej til frokoststuen skulle gå på wc. Hun skulle medbringe sin madpakke.
Hun fulgte hans ordre, lidt spændt og meget nervøs.
Hans næste ordre var at hun skulle tage agurkstykket og stikke det op i sin fisse. Det føltes koldt, men hun fulgte naturligvis hans ordre, hun var jo en fjernstyret dukke.
Der var en elastik om madkassen. Den fik hun besked på skulle sidde om den højre brystvorte under hele frokosten. Hun satte den på og sendte ham et foto af sin stive og spændte brystvorte.
Han bad hende spille sin fisse, men ikke komme. Blot lege med klitten i fem minutter mens hun på hans ordre havde sin agurk i fissen.
Derefter skulle hun tage agurken, putte den tilbage i madpakken og gå ind til de andre og spise. Det sidste hun skulle spise var agurken. Den skulle ligge synligt mens hun spiste resten af sin mad.
Hun kunne slet ikke koncentrere sig under frokostpakken. Tænk hvis nogen så hendes ene brystvorte var så spændt gennem blusen. Tænk hvis nogen så at agurken glinsede af hendes safter? Puha... jo hun var ikke i tvivl om at hun var hans, mens hun sad der med en dunkende brystvorte og en puls i fissen der virkelig kaldte på hendes opmærksomhed.

Til sidst spiste hun sin agurk. Den var stadig en smule lunken og hendes smag og duft sad kraftigt i den.

Han lod hende være i fred resten af hendes arbejdsdag. Selvom hun havde taget elastikken af efter frokosten, så savnede hun den på en måde. Smerten, at mærke ham igen.

Da hun fik fri var han igen på banen. Han spurgte til hvordan dukken havde det, spurgte til om hendes brystvorte var øm. Hun svarede at hun havde følt det værre. Han lovede at det skulle det nok blive.
Hun blev sendt ind og handle på vejen hjem. Den største agurk hun kunne skaffe, den skulle mindst være lige så bred som en halvliters sodavand. Da hun panikkede, lovede han hende at skaffede hun ikke en agurk i den størelse - så blev det en flaske i stedet... hun skaffede en agurk, efter at have været i flere butikker.
Hun skaffede også flere køkkenelastikker, som han ønskede hun skulle. Hun købte også en pakke tegnestifter, flere køkkenelastikker.
Han ved hun ikke kan lide lever, så det bad han hende også købe. Hun vidste at han testede hendes lydighed - og hun hadede det allerede, men elskede at han havde magten over hende. Det sidste han bad hende købe, var en rød frisk chili. Hun fulgte ordren.

Hun blev sendt på centeret wc. Der blev hun beordret til at bide i chilien, så den sved og brændte på hendes tunge og i hendes mund. Hun skulle så gnubbe den imod hendes klitoris. Derefter skulle hun stoppe den op i røven, imens resten af ordren udførtes. Det var vigtigt den sad så hendes muskler klemte om den. Han ville have hun æltede den med sine røvmuskler. Det skulle svide og brænde i alle hendes huller, som havde han kneppet hende i time efter time og derefter smurt hende med tigerbalsam. Hun skulle føle sig næsten svimmel af smerte og lyst, liderlig som den lille brugsluder han elskede hun var. Som hans ejendom.

Imens skulle hun sætte elastikker på begge sine brystvorter. Hun skulle beholde dem på hele vejen hjem på cyklen. Da hun var færdig måtte hun tage chilien ud af røven. Det hele sved og brændte og hun vidste han nød det. Nød hende.
Hun gik ud til cyklen, følte hun vraltede.

Han bad hende cykle af de små stier hjem istedet for af hovedvejen. Hun fik ordre til at, når hun fandt brændenælder skulle hun plukke en håndfuld. Hun skulle så ligge dem i sin bh, og derved transportere dem hjem. Han ønskede hun først skulle sørge for at lade modhagerne gnubbe imod de spændte brystvorter. AV! Hun dunkede allerede og sved både i mund, fisse og røv. Et øjeblik hadede hun ham faktisk lidt, et øjeblik var hun fristet til ikke at efterkomme hans ordre. Han vidste det, så han ringede.
Han skældte hende lidt ud, fortalte hende at hvis ikke hun straks gjorde som hun beordrede - så ville det blive meget slemt.

Hun efterkom hans ordre. Det sved. Derefter sved det hele vejen hjem mens hun havde bh'en fuld af brændenælder. Nej hvor var han streng.

Da hun kom hjem, var hun tæt på tårer. Han lod hendes bryster slippe og hun fik lov at tage et bad.
Den eneste ubehag tilbage, var at hendes aftensmad bestod af stegt lever. Han fik hende til at skære den ud i små stykker og spise den af en skål på gulvet, som en tæve. Det eneste hun måtte få, var den klamme stegte lever. Hun adlød og følte sig som hans slave, hans ting. I hans magt. Hun savnede ham stadig, men var glad for at mærke ham selv på afstand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar