onsdag den 11. april 2012

Træt

Dukken var træt da hun kom hjem til ham. Hun havde ikke lyst til andet end sofa og film. Da han tog fat i hende og nev hendes brystvorter, blev hun tvær og dækkede sig til med sine hænder. Ikke særligt dukkeagtigt. Der havde han ikke sin dukke, men den frække tøs han havde før, tøsen som er tvær og gør modstand når tingene ikke er efter hendes hov
Hendes Herre tog hårdt fat i hende. Før hun vidste af det lå hun på gulvet med han fod presset mod sit hoved. Han fortalte hende hvæssende at hun var hans, at når hun var en dukke var hun dejlig og blev belønnet, når hun var en tøs var hun ubrugelig og så måtte hun straffes.
Han hev hende ved håret udenfor i haven. Der var koldt og hun græd over hans voldsomhed. Han smed hende i græsset og hun så hans øjne var vrede. Så græd hun for alvor, at blive forkastet er det værste og hun fandt det så uretfærdigt.

Han hev sin pik frem og begyndte at pisse på hende mens han fortalte hvilken beskidt og ubrugelig møgtøs hun var. Hun blev liggende og flygtede ikke fra den ydmygende varme stråle.
Hun forstod hun blev straffet, selvom hun følte verden var så urimelig vidste hun det var hans ret. Hvis hun ville være dukke måtte hun ligge stille, så ville han måske holde op med at straffe møgtøsen. Hun åbnede sin mund og forsøgte at have tomme øjne. Hans varme pis ramte munden og det var svært ikke at spytte. Hun hadede det men hadede ikke ham. Han må opdrage dukken som han vil det.

Han var færdig og sparkede lidt til hende med spidsen af sin fod. Så spyttede han på hende og mumlede et føj. Så gik han ind i huset.
Hun var ved at gå i panik, hun var så beskidt og ulækker og det var så koldt i haven.
Alligevel lå hun stille. Hun håbede han ikke ville lade hende ligge længe. Tænkte et øjeblik hvpr sygt det var at han lod hende ligge. Men vidste jo at lige nu, var det ikke hans tvang men hendes vilje til at bevise hun ville være dukken i hans liv, som gjorde hunblev liggende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar