mandag den 5. november 2012

Slaveleg

Han bad hende gå ud til slaven på badeværelset. Hun skulle bade og sørge for at slaven var klar til brug, hun skulle ægge ham og sørge for at hans pik var flot og rank når Herren kom og hentede dem.
Hun adlød, hun vaskede sig og fik slaven til at hjælpe sig. Hun lod hånden strejfe hans pik og sørge for at den blev stiv og klar.

Da Herren kom smilte han tilfreds. Han sagde dukken skulle sætte sig på knæ og vente og så tog han slaven med ind i stuen.
Da han hentede hende lidt efter måtte hun kravle efter ham. Slaven sad på en stol, med pikken hængende ud over. Hans nosser var bundet så de var helt spændte. Hun nød synet og undrede sig lidt over at Herren kunne sådan noget. Der var sat klemmer i hans pik som der var bundet snore i.

Han fik hende til at ligge sig på gulvet foran slaven. Han spændte klemmer i hendes skamlæber og bandt dem fast til snoren som hang i slavens pik. Så fik hun besked på at trække så det var helt udspændt. Hun skulle sørge for at det gjorde ondt på slaven.

Så gav han sig til at spænde hendes bryster. Han bandt snor om og sørgede for at de blev mindst lige så spændte som slavens nosser. Så gav han sig til at slå på dem med en tynd pind. Det trak røde striber og hun kunne ikke lade være med at bevæge sig. Hver gang rev det i hendes skamlæber og i slavens pik. Samtidig blev hans pik ikke mindre stiv og slaven havde smuk udsigt til hendes våde dukke fisse.

Da Herren var tilfreds med hendes brysters udseende satte han et kondom på slavepikken. Hun fik ordre til at sætte sig ned over pikken, stadig med klemmerne og snoren der bandt dem sammen. Herren strammede snoren, så hver gang hun bevægede sig for at kneppe ham, ville smerten være en del af det.
Herren satte klemmer i hendes brystvorter og endnu en gang førte han snore til slaven som også fik klemmer i brystvorterne.

Så skulle de kneppe. Hun kunne se at Herren nød det på hans spændte bukser. Han tog pikken ud og førte den ind mellem hendes læber. Hun tændte straks endnu mere og mærkede gysene i sin liderlige krop. Så stak han pikken ind i slavens mund, hun så slavens øjne gå fra liderlig til paniske. Men Herren stak pikken længere ind så slaven sagde kværkelyde og hun mærkede et gys indeni, en liderlighed hun ikke før havde oplevet. Hun tændte på hans panik og mærkede sin fisse stramme om ham, mens hun var nærmest ligeglad med smerten og kneppede ham som en maskine. Hans blik blev ved med at være panisk, men hans åndedræt ændrede sig.

Herren kneppede slavens mund mens han roste dukken for at kneppe slavens pik. Da Herren var tæt ved at komme trak han sig ud af slavemunden og spillede sin pik ud over begge deres ansigter. De fik besked på at række tungerne ud og gøre deres blikke tomme. At være en barbie og ken. Han kom ud over dem og sæden løb ned over dem. De fik besked på at kysse og slikke sæden af hinanden.

Hun måtte ikke kneppe slaven mere. Herren fjernede klemmerne og løsnede hendes ømmme bryster.
Hun var så liderlig at det løb ned af hende da hun rejste sig. Slavens pik så helt spændt og lækker ud.
Herren hev kondomet af slaven og pressede dukkens hoved ned over pikken. Slavepikken forsvandt ned i hendes hals. Herren brugte hendes dukkehoved til at kneppe slavepikken. Ud ind, ud ind. Hele tiden i bund og hele tiden lige ved at kaste op. Hun var et hul som blev brugt på slaven, brugt på slaven der var lavest i hierakiet.
Herren fortalte slaven at det var en belønning, at han skulle komme i dukkemunden som en  god slave. At hun dermed fik sin belønning. At dukken kun er legetøj.

Slaven kom og endnu en gang fik hun smagen af sperm i sin mund.

Herren fik hende til at gurgle det før hun spyttede det tilbage i slavens egen mund.

De sendte slaven hjem tilfredstillet og fyldt op af oplevelser..  og med en butplug i røven..
Lovede ham at han kunne blive bestilt igen en anden gang..

Dukken fik ikke lov at komme

Ingen kommentarer:

Send en kommentar