tirsdag den 11. september 2012

Slik

Han har sat en begrænsning på hendes forbrug af slik. Hun er meget glad for slik og sodavand og da hun i forvejen er småtyk vil han begrænse det.
Det er mest hendes ønske men ham som udfører det. Spiser hun slik uden at få lov vil hun blive straffet hårdt.

Han har sat en begrænsning på et stykke slik om dagen. Hun adlød men en dag blev hun kæk. Hvis bare det var et stort stykke slik, så var hun indenfor reglen. Hun købte en af de her kæmpe sutter og sendte ham et billede pr. Sms og skrev at det var hendes slik i dag.
Han svarede først ikke.

Hun blev nervøs. Vidste hun var i knibe.
En time efter bankede det på døren. Sutten lå i sin indpakning, hun havde smagt på den men ikke meget mere end det.

Hun lukkede ham ind. Han var på en måde større end han plejede, hans blik var enormt hårdt. Han rørte hende ikke, men gik direkte ind efter sutten.

"Nu skal du høre lille dukke. Jeg tolererer ikke den her form for bevidst ulydighed. Først vil jeg straffe dig. Du kan sige dit stopord nu - så forlader jeg lejligheden, men vil kraftigt overveje om du kan fortsætte som min dukke... Hvis ikke du siger stop nu, så stopper straffen ikke selvom det bliver dig for meget".

Hun tøvede men nikkede så. Han gav hende halsbåndet på og spændte hende fast til røret under vasken på badeværelset. Så gik han fra hende og hun hørte ham rumstere.
Da han kom tilbage var det med en kort bullwhip. Han piskede hende til hendes tøj var flænset. Til der flere steder var sår. Til hun græd og tiggede om nåde. Han fortsatte i en uendelighed. Der var ingen nåde og der var kun hårde ord. Han fortalte hende hvilken møgso hun var, hvor meget han hadede hendes ulydighed og at han ville tæve den ud af hende.
Hun ville først slippe når han fandt hende renset.

Han stoppede og hun håbede på trøst. Han stoppede kun for at stikke pikken i hendes fisse. En fisse der ikke rigtig var våd, en fisse der ikke kunne følge med hans hårde behandling.
Oppe i hende tømte han sin blære, pissede i hendes indre.
Så gik han, mens hun lå forslået og fyldt med pis. Han lukkede døren og lod hende ligge i mørket.

Da han kom igen var hun kold og følte sig ensom og forladt.
Han havde sutten med.
Den var pakket i et kondom og han stak den i hendes røv. Istedet for glidecreme havde han smrt den i chili.

Lille sukkerluder.. Indtil du har ædt dit sukkerlort, så har du den i røven. Hver dag når du kommer hjem har du ti min til at slikke på den. Derefter smører du den med chili og så beholder du den i røven indtil du skal sove. Sådan bliver det ved indtil den er væk.

Det sved og hun græd. Hun undskyldte for sin ulydighed.
Han gav hende flere flade mens hun græd og hulkede om hans nåde.
Han kneppede hendes hals og tømte sig i hendes mund. Hun fik ordre til ikke at sluge, men nyde smagen. Hun var lydig og tog imod.

Igen pissede han på hende. Denne gang også i hendes mund, så smagen af hans pis blandede sig med spermen.

Hun sank sammen og lå for hans føder. Ydmyg og fast besluttet på at være hans lydige dukke.
Han vaskede hende og bar hende i seng. Smurte igen sutten med chili og lod hende sove med den i røven ved hans side. Hun sov ikke meget, alt på hende gjorde ondt. Men hun solede sig igen i hans lys og hans nåde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar