onsdag den 12. september 2012

En lang dag

Hun havde en lang dag på arbejdet. Hun var sig pinligt bevidst om de blå bryster og de mange mærker på kroppen. Bevidst om at de symboliserede hendes ulydighed og hun følte stor skam.
Hun skrev det til ham. I frokostpausen skrev hun.

Herre, din dukke føler skam. Hun er ydymygt taknemmelig for hans vilje til at afstraffe hende, rense hende og lade hende komme tilbage i hans varme favn.
Tak. Tak fordi han straffer og bruger hende. Tak for de mærker som gør hun kan mærke skammen, og lære at være en bedre dukke.

Han roste hende. Roste at hun forstod hvorfor han straffede. At selvom det sommetider var lysten der styrede var det lige sp meget for at opdrage hende. Hun fik besked på at sende ham et billede af de blå bryster og hun adlød straks.
Han nød hendes smerte og fortalte han ønskede at tilføre hende mere. Hun skulle købe en flaskerenser på vej hjem. Han ville fjernstyre sin dukke.


Hun adlød ham og da hun kom hjem sendte hun ham en sms om at hun var hjemme og klar til at adlyde hans vilje.

Den første sms gav hende besked på at begynde sin slik-straf. Hun satte et æggeur til ti min og gik igang med at sutte på bolchesutten. Selvom den havde haft kondom på, var hun pinligt bevidst om at den havde været så længe i hendes røv. Det gav hende kvalme og hunhavde ikke meget lyst til at slikke på den.

Den næste besked var at hun skulle sætte elastikker om hendes brystvorter. Da brysterne var ømme og blå, var det svært for hende at sætte dem i. Hn suttede stadig på sit bolche.
Han fik et foto af hendes blå bryster med elastikkerne..

Så skulle hun slå brystvorterne med flaskerenseren. Han krævede hun skulle blive ved til det blødte. Til huden var ruflet af. Hun fandt det svært.

Hun fik besked på at tage en neglebørste istedet og skrubbe hårdt på brystvorterne. Hun adlød. Vidste at han ikke igen ville være nådig.

Da han var tilfreds fik hun ordre til at tage sutten i komdomet. Døppe den i chilien og presse den op i røven. Igen måtte hun ikke bruge glidecreme. Det var en straf. Hun skulle mærke det som smerte og brand i hendes luderrøv.

I fissen ville han have hende fyldt ud. Hun skulle putte mindst to dildoer op. De skulle ikke være for lange men nogen der kunne være i hendes trusser. Hun skulle kunne gå.

Til sidst skulle hun tage flaskerenseren og presse den ind imellem skamlæberne. Med tape lukkede hun fissen om flaskerenseren og var klar til at gå.

Hun fik lov at få brysterne fri, men måtte ikke atge bh eller andet tøj på ud over trusserne og jakken og hendes fyld. Hun skulle kunne mærke hun var en luder og hans dukke.

Sådan blev hun sendt ud. Hun fik besked på at gå ud og spise. Hun skulle cykle derud og vælge et sted hvor man skulle sidde på en hård stol. Helst en med et sædde som pressede lidt.

Når hun kom frem ville han have et billede af menukortet så han kunne bestemme hendes mad.
Hun fik banansplit...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar