onsdag den 15. maj 2013

Tæven

Hendes krop er øm. Det var en hård dag i går.
Han havde talt med hende om hendes oplevelser på hendes rejse til Norge. Især var han optaget af hendes leg med parret, legen hvor hun var deres hund.

Han havde altid ønsket sig en hund. Så nu skulle hun være det.
Han ønskede den næste tid at opdrage hende mere som hund end som dukke. Hun nikkede bare, fulgte hans ordre.

Hun skulle nu gø, istedet for at snakke - vel at mærke kun når de var hjemme. Et vov betød ja, to betød nej.. og han ville opdrage hende hårdt som hans hundedyr. Dukkedyret, vovsen, kneppetæven.

Den første dag han ønskede hende som hund var en lørdag. Han startede fra morgenstunden med at smide hende ud af sengen. En hund sover ikke i sengen, det kunne hun vel forstå! Hun sagde vov og han lo af hende.
På alle 4 fulgte hun i hans hæle mens han viste hende den hundekurv han havde købt til hende. Så måtte tæven ligge der, indtil hun fik andet at vide.

Han tumlede rundt i huset og hun var en god tæve. Lå pænt i kurven, selvom den var lidt lille og hun bare så gerne ville følge ham.

Da han hentede hende fik hun halsbånd på og snor. Hun skulle luftes. Hun kunne mærke panikken i sit indre, kunne mærke hun var bange for hvad han ville finde på, bange for hvor hun skulle luftes.
Heldigvis tog han hende kun med ud i haven.
Hun fik at vide at fra nu af, besørgede hun i haven når hun var hjemme. Hun ville få lov at bruge wc' til det store, men hun skulle lære at pisse i haven.
Hun var bange for at naboen skulle se hende, så hun kunne ikke. Hun kunne bare ikke tisse der i haven.

Han sparkede til hende og hev hende lidt for hurtigt med tilbage i huset.
Der blev hun lænket foran en hundeskål med vand og fik besked på at hun først måtte komme ud og pisse igen, når han fandt det nødvendigt. En god hund kan jo holde sig længe.

Så gik han fra hende. Hun hørte bilen køre og sad helt stille. Ventede.

Da han kom tilbage havde han en gæst med. En ung mand og hun fik straks ordre på at hun "ikke måtte hoppe op". Hun lod være, og pev istedet lidt for at vise sin glæde ved at hendes Herre igen var hjemme. Hendes ejer, hendes Herre.. og denne unge mand...

Herren og manden talte sammen. Talte om opdragelse og om hvordan tæven ikke tidligere kunne pisse i haven.
De blev enige om igen at lufte hende. Blev enige om at de begge ville se hende besørge og fulgte hende ud i haven igen.
Hun kunne være krøbet i et hul.

De truede hende med at presse på hendes blære, men det hjalp ikke. Så fortalte den unge mand, at han engang havde set en hund pisse spontant da den blev slået af sin ejer.
De blev enige om at det var en god ide.

Herren fandt en gag, formet som et kødben og gaggede sin tæve.
Så piskede han hende, her midt i haven, indtil hun tudende lå stille og pev i græsset.
Da hun endnu ikke havde pisset, forlod de hende lænket til et træ.Nøgen i haven og gagget som en hund. Som en tæve.

15 min kom de tilbage og stak en plug med en hale på op i hendes røv. Så hun kunne mærke hun var en tæve, en hund og havde hale.

Da de gik, prøvede hun virkelig at pisse. Det lykkedes. Hun sad nu ved træet og kunne mærke pisset i græsset. Kunne lugte sit eget tis.

Herren og manden kom tilbage, de tværede hendes ansigt i hendes eget pis og kaldte hende for den tæve hun var.
Så pissede Herren på hende. Markerede sit territorium, viste sin magt.
Den unge mand havde tydeligt stiv pik.

Med en vandslange vaskede de hende ned. Stadig lænket til træet. Stadig som en tæve på alle 4.

Da de mente hun var ren, pressede den unge mand sin pik ind i hendes mund - og Herren kneppede hende bagfra. Sådan blev hun brugt som den liderlige tæve hun var - og hun takkede Herren for hans brug, ved at ligge for hans fødder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar