torsdag den 28. februar 2013

Dukkeværelset og skammekrogen

Dukkeværelset var det mindste værelse i huset. Altså bortset fra det lille bitte kammer under trappen.
I dukkeværelset var der en seng med fastmonterede remme så hun kunne sove spændt fast. Der var kroge og ringe i loft og gulv. Alt var klar til hende.

Det var der hun skulle være når hun skulle være alene og tænke over at være en god dukke. Der hvor hun ikke kunne komme ud hvis han låste døren udefra. Han havde allerede første dag hun boede hos ham valgt at spærre hende inde i værelset i flere timer. Hun var nøgen men ikke spændt fast. Hun havde lagt sig på sengen og tænkt på hvordan hun kunne være en god dukke. Nu når hun boede hjemme hos ham, så var der jo mere tid til at være en god dukke, men også mere tid til ikke at være det.

Hun besluttede at hun jo måtte se om ikke hun kunne tænke mere på ham end sig selv, at hun måtte være god til at opfylde hans behov og være hans.

Da han hentede hende fortalte han hende at nu havde hun jo prøvet nogle timer i dukkeværelset, men for at forstå dukkeværelset rigtigt og forstå at det at blive straffet der kunne være slemt - men ikke det værste der kunne ske, ville han vise hende skammekrogen.

Da hun så hvad han havde gjort ved det lille pulterkammer under trappen forstod hun hvad han mente.
I kammeret var der kun lige plads til at hun kunne stå oprejst, eller at man kunne sidde på gulvet.
Han havde malet kammeret helt sort og på alle vægge var der klistret små nitter op. På den måde ville man ikke kunne læne sig op ad væggene og hvis han lukkede døren ville man stå der i mørket, alene og forladt.

Det var boret et hul i gulvet som passede med et kosteskaft. Han fik hende til at stille sig derind og viste hende hvorfor hullet var det. Han havde fået lavet en dildo på et skaft. Et skaft som kunne indstilles så hun enten kun var fyldt ud i fissen - eller så den var presset helt op i hende og hun skulle stå på tær.
For at det ikke var løgn var dildoen endda oppustelig, så han kunne blokke hende ud.

Han ville ikke straffe hende nu, men for at hun forstod hvad hård straf var her i huset ville han alligevel lade hende være derinde i en tid. En tid hvor han ikke ville åbne ligemeget hvad hun sagde eller gjorde, hvor hun ville være alene med smerte og ubehag. Mørke og straf.
Så pressede han dildoen helt op så hun stod på tær. Han pustede den op så hun var helt blokket ud. Og inden han gik gav han hende tunge klemmer på brystvorterne og smurte hendes klitoris med tigerbalsam.
Som han sagde kunne det gøres meget værre - men nu var det kun for at hun kendte hans holdning til skammekrogen og til dårlig opførsel i det hele taget.

Så gik han.

Hun stod der i mørket og tænkte først at det her kunne hun nok godt klare. Så begyndte hendes ben at blive trætte og hun mærkede hvorda hun når hun slappede af blev spidet lidt for dybt, lidt for længe, lidt for meget. Hvordan tigerbalsamen gjorde ondt men ikke kunne komme af. Hvordan klemmerne fik hendes bryster til at dunke. Hun var fristet til at fjerne dem, men vidste at han ville blive meget meget vred. Hun kunne ikke støtte på væggen og hun kunne ikke lide mørket.

Det fik hurtigt has på hende. Hurtigt græd hun og ønskede at komme ud. Selvom hun kunne høre hans fodtrin så stoppede han aldrig for at se til hende. En enkelt gang bad hun ham lukke hende ud. Alligevel gik han bare videre.

Da han omsider åbnede døren var det kun for at tage klemmerne af. Flytte hende ned i siddende stilling, med en anden dildo på et kortere skaft. En dildo som var smurt med chili og denne gang skulle op i hendes numse. For at sikre hun blev siddende satte han en plade ind med et hul til hovedet. Så kunne hun ikke på nogen måde rejse sig eller flygte fra dildoen. Hun kunne bare sidde i smerte og rykke rundt og dermed kneppe sin egen røv.
Han havde stiv pik men istedet for at bruge hendes mund onanerede han ud over hendes ansigt og lukkede døren uden et ord.

Hun forstod at hvis dette ikke var straf... så ønskede hun ikke at opleve rummet når han ville straffe hende. Hun forstod at han ønskede at hun skulle være bange for det mørke rum under trappen og han havde opnået hvad han ønskede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar